Pırlanta Koru Sitesi

uskudar siteleri



Pırlanta Koru Sitesi, Üsküdar İlçesi, Kısıklı Mahallesi, Kısıklı Büyük Çamlıca Caddesini kesen Erdiller Şerefi Sokak ile Turistik Çamlıca caddesi arasında yer alan 3 bin 880,79  metrekare arsa üzerinde Beş blokta yer alan 20 adet villa konseptindeki daireler mimari özellikler bakımından eşdeğerdir.
Çatı Dubleksi : 260 m² - 233 m² Salon, Mutfak, 4 Oda ( Bir odası ebeveyn giyinme odası ve banyolu)
Bahçe Dubleksi : 330 m² Salon, Mutfak 4 oda ( Bir odası ebeveyn giyinme odası ve  banyolu)



uskudar siteleri



Erkan İnşaat tarafından tasarlanan Pırlanta Koru Sitesinin yapımına 2015 yılında başlanmış ve Mart 2017 tarihinde ise teslimi yapılmıştır.

Pırlanta Koru Sitesinde her zaman güven içinde, huzurla yaşayın diye, 360 derece kapalı devre kamera denetimi, güvenlik bulunmaktadır. Bununla beraber güvenliği sağlanmış her daireye 3 araçlık kapalı otoparkı mevcuttur. 2570 m² yeşil peyzaj alanından oluşan Pırlanta Koru sitesinin sosyal donatıları arasında Açık Yüzme Havuzu, Çocuk Havuzu, Güneşlenme alanları, Yürüyüş parkurları, Tenis Kortu, çocuk oyun alanı, kamelya bulunmaktadır.



Pırlanta Koru Sitesi çam ağaçlarıyla kaplı yemyeşil bir cennette ve masmavi bir gökyüzünün altında huzuru, doğayı ve modern mimariyi bir arada bulmaktasınız. Zemin etüdü ve deprem yönetmeliğine göre yapılmış Pırlanta Koru Sitesi Merkezi ısıtma sistemi ile ısıtılmakta ve Jeneratör, su deposu , asansör ve yangın merdiveni de bulunmaktadır.



Pırlanta Koru Sitesi, Kısıklı Metro durağına  315 metre, Acıbadem Metrobüs Durağına  1310 metre uzaklıktadır. Pırlanta Koru Sitesi ana arterlerin kesiştiği noktaya çok yakın konumda bulunmaktadır. Boğaziçi Köprüsü’ne ve Alışveriş merkezlerine bir kaç dakika uzaklıktadır.


Pırlanta Koru Sitesi 'n de daire almak, dairenizi satmak ve dairenizi kiraya vermek için Emlak Talep Formu nu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.





kisikli/ 785/1









Yorumlar