Lale Kısıklı Konakları

uskudar siteleri



Lale Kısıklı Konakları, Üsküdar İlçesi, Burhaniye Mahallesi, Altunizade Kavşağından ayrılan Şile Otoyolu ve Yunus Emre Sokağı arasında kalan 16 bin 959,91 metrekare arsa üzerinde inşa edilecek olan karma yaşam merkezi. Konut projesinin yanında hastane, butik alışveriş merkezi ve ofis alanlarından oluşmaktadır. 

uskudar siteleri



Az katlı, geniş bahçeli, geniş balkonlu ve geniş teraslı villa konforunda daire seçenekleriyle inşa edilecek Lale Kısıklı Konakları. Toplam 3 bin metrekare alana yayılan geniş sosyal donatılar arasında Kadın ve erkekler için ayrı olmak üzere kapalı yüzme havuzları, Spor Salonları, Sauna ve Türk Hamamları  ve kafeteryadan inşaası planlanmaktadır.




Lale Kısıklı Konakları , Hakkı Demir Anadolu İmam Hatip Lisesinin karşısında, Altunizade Metro durağına 800 metre, Altuniade Metrobüs Durağına 880 metre uzaklıktadır. Lale Kısıklı Konakları  Altunizade kavşağına 400 metre  gibi yakın konumda bulunmaktadır. Boğaziçi Köprüsü’ne ve Alışveriş merkezlerine bir kaç dakika uzaklıktadır.

uskudar siteleri


Lale Kısıklı Konakları 'n ds  daire almak, dairenizi satmak ve dairenizi kiraya vermek için Emlak Talep Formu nu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.





kısıklı/ 789/47




Yorumlar