Ercan Sitesi

 

uskudar siteleri



Ercan Sitesi, Üsküdar İlçesi, Küplüce Mahallesinde Güzeldere Alt Caddesi Üzerinde ve caddeyi kesen Şehit Mustafa Kaymakçı Sokak ile Kaynak sokak  arasında kalan 10 bin 184, 50 metrekare arsa üzerinde 24  villadan oluşan lüks bir sitedir. Her villa 470 m2 alan üzerinde yer almaktadır. Her villaya özel bahçe ve geniş verandaya sahiptir.



uskudar siteleri

Ercan Sitesi bölgedeki düz alana kurulu sayılı sitelerden birisidir. Ercan Sitesinde, 3 adet açık yüzme havuzu, Geniş yeşil alan, Çocuk oyun alanları, 7 gün 24 saat kapalı kamera sistemi ile güvenlik ve açık otopark bulunmaktadır.

uskudar siteleri


 
Ercan Sitesi, Beylerbeyi iskelesine 1100 metre mesafede yer alıyor. Burhaniye Metrobüs durağına 350 metre, Altunizade Metro durağına 1400 metre uzaklıkta yer almaktadır. Alışveriş olanakları yürüme mesafesinde olduğu gibi en yakın Capitol AVM’ye 5 dakika araç mesafesindedir.



Doğayla iç içe, her mevsimde ve her zaman daimi huzurla yaşayabileceğiniz  Ercan Sitesinde villa almak, villanızı satmak ve Villanızı kiraya vermek  için Emlak Talep Formu nu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.

uskudar siteleri



759/14,9,13 küplüce













Yorumlar