Beylerbeyi Konakları

uskudar siteleri




Beylerbeyi Konakları, Üsküdar İlçesi, Burhaniye Mahallesinde Enveriye sokak ile Beybostanı sokak arasında kalan 6 bin 312,63 metrekare arsa üzerinde 6 blok ve bir bağ evinden oluşan lüks bir sitedir. Her birinde 4 dubleks daire bulunan 6 bloktan ve bir bağ evinin restorasyonundan oluşan toplam 25 dairede akıllı ev teknolojisi bulunuyor. 6 oda-1 salondan oluşsan 340 metrekarelik bahçe tripleksleri, 5 oda-1 salondan oluşan 250 metrekarelik bahçe dubleksleri ve 4 oda-1 salondan oluşan 225 metrekarelik çatı dublekslerinden oluşmaktadır. 

uskudar siteleri



Tamamen 1. sınıf malzeme ve 1. sınıf işçilikle imal edilen Beylerbeyi Konakları, depreme karşı en dayanıklı zemin olan doğal kaya zemin üzerine deprem yönetmeliğine göre Beylerbeyi Konakları,  Sedat Tavukçuoğlu İnşaat tarafından inşa edilmiştir.

uskudar siteleri



Beylerbeyi Konakları sitenin sunduğu sosyal imkanlar arasında açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, tam donanımlı spor salonu, sauna, çocuk parkı, özel olarak peyzajı yapılmış bahçeler, daire başına 3 araç kapasiteli kapalı otopark, her daireye 1 depo ve 7/24 kapalı devre kameralı güvenlik hizmeti sunulmaktadır.

uskudar konaklari



Beylerbeyi Konakları, İstanbul’un merkezinde, Boğaziçi köprüsünün ayağında bulunan Beylerbeyi Konakları Sitesinden her yere daha yakın olacaksınız. Burhaniye Metrobüs durağına 600 metre, Altunizade Metro durağına 1200 metre uzaklıkta yer almaktadır.



Doğayla iç içe, her mevsimde ve her adımda daimi huzur bulabileceğiniz bir yaşamı sunan Beylerbeyi Konaklarında daire almak, dairenizi satmak ve kiralama yapmak için Emlak Talep Formu nu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.


1328/9 burhaniye













Yorumlar