Adıgüzel Evleri

Adıgüzel Evleri , Üsküdar İlçesi, Küplüce Mahallesinde Enveriye sokak ile Beybostanı sokak arasında kalan 5 bin 130 metrekare arsa üzerinde 6 binadan oluşan lüks bir sitedir. Tamamen birinci sınıf malzeme ve  işçilikle imal edilen Adıgüzel Evleri , depreme karşı en dayanıklı zemin olan doğal kaya zemin üzerine deprem yönetmeliğine göre  Çet Senz İnşaat Ltd. Şti. tarafından inşa edilmiştir.

uskudar siteleri


Adıgüzel Evleri sitenin sunduğu sosyal imkanlar arasında açık yüzme havuzu, tam donanımlı spor salonu, sauna, çocuk parkı, özel olarak peyzajı yapılmış bahçeler, otopark ve 7/24 kapalı devre kameralı güvenlik hizmeti sunulmaktadır.

uskudar siteleri



Adıgüzel Evleri , İstanbul’un merkezinde, Boğaziçi köprüsünün Beylerbeyi ayağında bulunan Adıgüzel Evleri Sitesinden her yere daha yakın olacaksınız. Burhaniye Metrobüs durağına 600 metre, Altunizade Metro durağına 1200 metre uzaklıkta yer almaktadır.

Yeşillikler içinde, her mevsimde ve her adımda daimi huzur bulabileceğiniz bir yaşamı sunan  Adıgüzel Evlerinde daire almak, dairenizi satmak ve kiralama yapmak için Emlak Talep Formu nu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.


736/8 küplüce


Yorumlar