Pırlanta Çamlıca Sitesi

uskudar siteleri


Pırlanta Çamlıca Sitesi, Üsküdar İlçesi, Kısıklı Mahallesi, Altunizade Kavşağından ayrılan Kısıklı Caddesini kesen Ramizpaşa Sokak tan sonra Kısıklı Caddesi üzerinde yer alan 7 bin 977,22 metrekare arsa üzerinde 10 blokta yer alan 40 adet dubleks villa konseptindeki dairelerden oluşmaktadır.

uskudar siteleri


 
Pırlanta Çamlıca Sitesinde bahçe katı daireler 318 ila 350 metrekare, ara katlar 417 metrekare, çatı katları ise 315 metrekaredir. Geniş bir yeşil alanlara sahip olan Pırlanta Çamlıca Sitesinde daireler 4+1 ve 5+1 şeklinde ve her blokta dört daire yer alıyor.

uskudar siteleri



Mimar Ömer Çamoğlu tarafından tasarlanan Erkan İnşaat Tarafından inşa edilen Pırlanta Çamlıca Sitesi' nin yapımına 2013 yılında başlanmış ve Mayıs 2015 tarihinde ise teslimi yapılmıştır.
Pırlanta Koru Sitesinde her zaman güven içinde, huzurla yaşayın diye, 360 derece kapalı devre kamera denetimi, güvenlik bulunmaktadır. Bununla beraber güvenliği sağlanmış her daireye 4 araçlık kapalı otoparkı mevcuttur. Geniş yeşil peyzaj alanından oluşan Pırlanta Çamlıca sitesinin sosyal donatıları arasında Açık Yüzme Havuzu, Güneşlenme alanları, Yürüyüş parkurları, Tenis Kortu, Basketbol Sahası, çocuk oyun alanı, kamelya bulunmaktadır.

uskudar siteleri



Her yönüyle tarih kokan Çamlıca'da, geçmişi geleceğe taşıyan, gökyüzünün ve boğazın maviliğiyle çam ağaçlarının yeşilliğini buluşturan bir yaşamı size suna Pırlanta Çamlıca Sitesi zemin etüdü ve deprem yönetmeliğine göre yapılmış olup, Merkezi ısıtma sistemi ile ısıtılmakta ve Jeneratör, su deposu , asansör ve yangın merdiveni de bulunmaktadır.



Pırlanta Çamlıca Sitesi, Kısıklı Metro durağına 550 metre, Acıbadem Metrobüs Durağına 600 metre uzaklıktadır. Pırlanta Çamlıca Sitesi  Altunizade kavşağına 500 metre  gibi yakın konumda bulunmaktadır. Boğaziçi Köprüsü’ne ve Alışveriş merkezlerine bir kaç dakika uzaklıktadır.




Pırlanta Çamlıca Sitesi 'n de daire almak, dairenizi satmak ve dairenizi kiraya vermek için Emlak Talep Formu nu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.





altunizade  22/102





Yorumlar