Kasr-ı Ala Çengelköy

uskudar siteleri


Kasr-ı Ala Çengelköy , Üsküdar İlçesi, Çengelköy Mahallesi,  Prof. Dr. Beynun Akyavaş Caddesini kesen  Bağlar Caddesi Üzerinde yer alan 6 bin  metrekare arsa üzerinde yer alan 5 Bloklu 75 daireden oluşan geniş bahçeli sitedir.



uskudar siteleri


Bekataş Yapı tarafından geliştirilen, Omran İnşaat tarafından inşa edilen Kasr-ı Ala Çengelköy, Geleneksel Türk mimarisine özgü eğimli çatı, geniş saçaklar ve cumbalar gibi özgün tasarımlarla çağdaş mimariyi estetik bir şekilde harmanlayan ve çok katlı olmayan özgün mimarisi  ile  Modern Konak yaşamının benzersiz bir şekilde yeniden yorumlanış şekli olmuş. Kasr-ı Ala Çengelköy,  muhteşem boğaz manzarası, Boğaza yakın konumu, sıcak samimi mahalle kültürü ve birbirinden lüks 1+1'den 4+1'e bahçe ve çatı dubleksine kadar 73 - 300 m2 arasında daire tipleri ile Kasr-ı Ala sitesi Çengelköy'ün en güzel sitelerinden biri. 

uskudar siteleri



Kasr-ı Ala Çengelköy 'ün 3 bin m2 peyzaj düzenlemesine sahip yeşil bahçesinde eşsiz manzaraya hakim seyir terasları, 3 ayrı yüzme havuzu, kapalı havuzlarla birbirine bağlanan kademeli süs havuzları, oturma alanı olarak da kullanılan ahşap-taş merdivenleri, çocuk parkı , tam donanımlı spor salonu, sauna, buhar odası, jakuzi ve ayrıca  site sakinlerinin  özel günlerinde kullanabilecekleri toplantı odaları ve Clup Lounge alanları da bulunmaktadır.



Kasr-ı Ala Çengelköy de her zaman güven içinde, huzurla yaşayın diye, 360 derece kapalı devre kamera denetimi, güvenlik bulunmaktadır. Bununla beraber otomatik girişli 75 araçlık güvenliği sağlanmış kapalı otoparkı mevcuttur.




uskudar siteleri


Kasr-ı Ala Çengelköy, Sahile 800 metre, Boğaziçi Köprüsü metrobüs durağına  2500 metre  ve Marmaray'a 4500 metre uzaklıktadır.


Kasr-ı Ala Çengelköy de daire almak, dairenizi satmak ve kiralama yapmak için Emlak Talep Formu nu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.

Yorumlar