BE-SA Çamlıkonak

uskudar siteleri



BE-SA Çamlıkonak , Üsküdar İlçesi, Kısıklı Mahallesi, Alemdağ Caddesini kesen Hanımseti Sokak üzerinde ki sakin bir çıkmaz sokak olan Hanımseti çıkmazı üzerinde yer alan 953,46 metrekare arsa üzerinde tek blokta yer alan 10 dubleks daireden oluşan bir sitedir. Bununla birlikte teraslar, kat bahçeleri ve kış bahçeleri ile kullanışlı ve keyifli hale gelmiş daireler de ocak 2020 de teslimata başlanmıştır.

Çamoğlu Mimarlik Ömer Çamoğlu tarafından tasarlanan proje bir çok farklılığı içinde bulunduruyor. Çamlıca'da yaygın olan büyük metrekareye sahip villalar yerine daha az metrekarede daha kullanışlı ve daha keyifli yaşam alanları sunma fikriyle yola çıkılmış.



BE-SA Çamlıkonak ta 149 ve 190 metrekarelik 3+1 bahçe dubleksi, 248 metrekarelik 4+1 çatı dubleksi daireler yer alıyor. Çatı dublekslerinin 28 metrekarelik kat bahçeleri ve 9 metrekarelik terasları bulunuyor. Bahçe dublekslerinin alt salonun hemen önünde kendine ait bahçe alanları ve üst katta 14 metrekarelik terasları mevcut durumda.

BE-SA Çamlıkonak sitesinin arazisindeki eğimli yapı ve ekstra özen gösterilen yerleşim düzeni sayesinde daireler bir diğerinin önünü kapatmıyor. Sitenin büyük bir bahçesi ve yeşil alanlardan oluşuyor. BE-SA Çamlıkonak ta otoparktan panaromik asansörle katlara çıkılabiliyor.

BE-SA Çamlıkonak ta her zaman güven içinde, huzurla yaşayın diye, 360 derece kapalı devre kamera denetimi, güvenlik bulunmaktadır. Bununla beraber güvenliği sağlanmış her daireye 3 araçlık kapalı otoparkı mevcuttur. BE-SA Çamlıkonak ta Spor Salonu,SPA ve Yüzme Havuzu Bulunmamaktadır.

BE-SA Çamlıkonak Sitesi, Kısıklı Metro durağına  750 metre, Acıbadem Metrobüs Durağına  1500 metre uzaklıktadır.

BE-SA Çamlıkonakların da daire almak, dairenizi satmak ve kiralama yapmak için Emlak Talep Formu nu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.


38/9 bulgurlu

Yorumlar