Alya Konakları


uskudar siteleri


Alya Konakları , Üsküdar İlçesi, Küplüce Mahallesi,  Tomruk Caddesini kesen  Kevser Sokak ile Çamlıca Deresi Sokak Arasında  yer alan 2 bin 829,79  metrekare arsa üzerinde 4 Müstakil Villa ve bir tarihi eserden oluşan geniş bahçeli sitedir.


Erkan İnşaat tarafından geliştirilen Alya Konakları'n da 2011 yılında yaşam başlamıştır. Dört villa birbirinin aynı ve her biri için ayrı ayrı, bahçe katı 70 m2 açık havuzlu, zemin kat, normal kat ve bir çatı katı bulunuyor. Her Villa tekil olarak toplamda 850 m²'dir. Panoramik asansör ve camlı merdiven ile bahçe peyzajının görsel güzelliğini içeri almakta, asansör ve merdiven dört katta da vardır.
Bahçe Katı: 300 m². Salon, hobi odası, hamam, sauna, mutfak, hizmetli odası, havuz için duş & wc, kapalı otopark Zemin Katı: 140 m². Salon, şömine bölümü, mutfak, veranda
Normal Kat: 160 m². Dört adet yatak odası ve her birinin kendine ait banyosu, ebeveyn odasında ayrı giyim odası
Çatı Katı: 65 m². Manzaraya en hakim yükseklikte bir oturma odası veya yatak odası olarak alternatiflidir.


Adını gökyüzünün sonsuzluğundan alan Alya Konakları, yemyeşil bahçesi, pırıl pırıl havuzuyla size huzurun kapılarını açarken, adeta ömrünüzü uzatacak güzelliktedir.

Alya Konakların da her zaman güven içinde, huzurla yaşayın diye, 360 derece kapalı devre kamera denetimi, güvenlik bulunmaktadır. Bununla beraber güvenliği sağlanmış kapalı otoparkı mevcuttur.

Alya Konakları, Kısıklı Metro durağına  850 metre, Boğaziçi Köprüsüne  2500 metre uzaklıktadır.

Alya Konakların da villa almak, villanızı satmak ve kiralama yapmak için Emlak Talep Formu nu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.




719/32 burhaniye

Yorumlar