Hayalinizde ki Ev Nasıl?

Büyük bir çoğunluğumuz hayalimizdeki evlerde oturmuyoruz. Bütçemize uygunsa ve Alıştığımız yada tavsiye edilen mahalle ise satın alıp oturmaya başlıyoruz. Mimari olarak hayal bile ettiğimiz evlerde yaşamıyoruz maalesef. Müteahhitler daha çok kazanç için nasıl çizdirmiş ise genellikle ona uyum sağlamaya çalışıyoruz. Halbuki oda düzeni olarak, kat olarak, balkon ve bahçe düzeni olarak başka başka yerler düşünüyor olabiliriz.
avcilar siteleri

Günümüz de projeler yapılırken belli bir kullanıcı profiline göre tasarlanıyor , mekanlar tefriş lere göre belirleniyor. Kullanıcı olarak bizler, satın aldıktan sonra mümkün olan ölçülerde değişiklikler yapabilir, kendi kimliğinizi yaşadığınız mekana katabiliriz. Ancak seçtiğimiz yapının ruhuna göre yaşayamadığımız  sürece zorlamalar bizi mutsuz etmekte. Çünkü her yapının bir yaşanma adabı oluyor.

Yaşam tarzlarımızın ve tercihlerimizin sonucuna göre bir hayat yaşarız. Önemli olan, kendimize uygun yapıları tercih edebilmemizde.Çünkü bugün eleştirdiğimiz her şey içinde ruhu olmayan , hayali kurulmadan, işin matematiğiyle oynanarak yapılmış şeylerdir. Bizler kendimizi ne kadar iyi tanır ve tercihlerimizden ne kadar emin olursak o kadar doğru kararlar vermiş oluruz.

Sizin için önemli olan şeyleri not edin. Hayalinizde ki ev nasıl olursa olsun sıcacık ,samimi ve sizi yansıtan bir ev olsun .

Hayalinizde ki evi yorumlar kısmına yazın, hem okuyanlar sizin hayalinizden ilham alsın,  hem de biz hayal ettiğiniz size uygun evi bulduğumuz da sizi haberdar edelim.

Yorumlar