Bahçeli Vadi Çengelköy Sitesi

 uskudar siteleri



Bahçeli Vadi Çengelköy Sitesi, Üsküdar İlçesi, Bahçelievler Mahallesinde Atabek caddesini kesen Atabek Alt Sokak üzerinde 9 bin 917,60 metrekare arsa üzerinde yer alan 8 blok 1 Bodrum + Zemin +2 Normal kat + çatı piyesi bahçeli sitedir. Bahçeli Vadi Çengelköy Sitesinde 58 daire bulunmaktadır. Her biri bahçeli olarak tasarlanan 28 dubleks ve 30 Normal daireden oluşan Bahçeli Vadi Sitesi’deki konutlarda 1+1’den 4+1’e kadar seçenekler yer almakta ve daireler 48 metrekareden 189 metrekareye kadar değişmektedir.

Bahçeli Vadi Çengelköy Sitesi'nin Sosyal donatıları arasında çocuk oyun alanı, yürüyüş alanları ve özel peyzajlı bahçe, futbol ve basketbol sahası, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, tam donanımlı spor salonu ve sauna ile çocukların ve ailelerin yaşamlarını renklendirecek alternatifler sağlıyor.

Bahçeli Vadi Çengelköy Sitesi' n de açık ve kapalı otopark  bulunmakta ve her zaman güven içinde, huzurla yaşayın diye, 360 derece kapalı devre kamera denetimi, 24 saat güvenlik bulunmaktadır.

uskudar siteleri



Bahçeli Vadi Çengelköy Sitesi, Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş. tarafından inşa edilmiş, deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine göre yapılmıştır. Bahçeli vadi sitesinde  2014 tarihinde yaşam başlamıştır.

Bahçeli Vadi Çengelköy Sitesine yakın olan Alışveriş Merkezleri; Akasya ve Capitol' dur.

Bahçeli Vadi Çengelköy Sitesine yakın olan bazı sosyal tesisler ise Nilhan Sultan Köşkü, Sevda Tepesi, Büyük Çamlıca Tepesi, Çamlıca Kulesi, Küçük Çamlıca Su Köşkü, Beylerbeyi 75. Yıl Stadyumu

Bahçeli Vadi Çengelköy Sitesine yakın park ve bahçeler ise Kanuni Sultan Süleyman Kent Ormanı, Seyfi Ali Yıldız Parkı, Tufan Parkı,  Küçükçamlıca Korusudur.

Bahçeli Vadi Çengelköy Sitesi , Boğaziçi Köprüsüne 4 km ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 5 km mesafeleriyle iki köprünün tam merkezinde yer alıyor. Kandilli - İstinye Arabalı Vapur iskelesine 2 km mesafedir.



Bahçeli Vadi  Çengelköy Sitesinde daire almak, dairenizi satmak yada kiralama için Emlak Talep Formu nu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.





Çengelköy-1038/111










Yorumlar